新潟特産 車麩

Wheat gluten KURUMA-FU

 

新潟特産 車麩

新潟特産品の「車麩」は、新潟の煮物には欠かせない具材です。

車麸の原料は、小麦です。
小麦に含まれるたんぱく質のグルテンに強力粉と水を混ぜ合わせて生地を作り、その生地を専用の棒に巻いては焼き、巻いては焼きの作業を繰り返して製造します。

職人の手巻きにこだわって焼き上げた年輪のような焼き目が、長時間の煮込みにも崩れにくく、他の食材と調和する食感とおいしさを作りだしています。

煮物や汁物の他、唐揚げやフライなどの揚げ物にしていただいてもおいしいです。

 

Niigata specialties:Kurumafu

“Kurumafu” a specialty of Niigata, is an indispensable ingredient in Niigata stews.

“Kurumafu” is made from wheat.

The dough is made by mixing gluten, a protein contained in wheat, with strong flour and water, and then rolling the dough on a special stick, baking it, and rolling it again.

The annual rings of the baked dough, which are hand-rolled by craftsmen, do not crumble even after long hours of stewing, creating a texture and taste that harmonizes with other ingredients.

In addition to simmered dishes and soups, it is also delicious fried or deep-fried.

 

新瀉縣特產 車麩

”車麩”是新瀉的特產,是新瀉燉菜中不可缺少的成分。

”車麩”是由小麥製成的。

麩質是小麥中含有的一種蛋白質,與強筋麵粉和水混合製成麵團,然後將其卷在一個特殊的棍子上並進行烘烤,然後再卷,再烘烤。

烘焙過程中的年輪是由工匠手工完成的,可以防止麵團在長期熬製過程中破碎,並創造出與其他成分相協調的紋理和味道。

除了煨製的菜肴和湯之外,它也是煎或炸的美味。

 

新泻县特产 车麸

”车麸”是新泻的特产,是新泻炖菜中不可缺少的成分。

”车麸”是由小麦制成的。

麸质是小麦中含有的一种蛋白质,与强筋面粉和水混合制成面团,然后将其卷在一个特殊的棍子上并进行烘烤,然后再卷,再烘烤。

烘焙过程中的年轮是由工匠手工完成的,可以防止面团在长期熬制过程中破碎,并创造出与其他成分相协调的纹理和味道。

除了煨制的菜肴和汤之外,它也是煎或炸的美味。

 


 

車麩 15枚入り

「車麩」は専用の棒に巻いては焼き、巻いては焼きの作業を繰り返して製造しており、特にこの4回巻き車麩は新潟特産です。

職人の手巻きにこだわって焼き上げた年輪のような焼き目が、長時間の煮込みでも崩れにくく、他の食材と調和する食感と美味しさを作りだしています。

近年ではお肉の代わりにお使いいただくことも増えております。

 

Kurumafu, 15 sheets

Kurumafu is made by rolling the dough on a special stick, baking it, and then rolling and baking it four times.

Kurumafu baked in this way is a specialty of Niigata.

The hand-rolled, annual rings of the baking process by the artisans create a texture and taste that blends well with other ingredients and does not crumble even after long hours of cooking.

In recent years, it is increasingly being used as a substitute for meat.

 

車麩15張

車麩的製作方法是將麵團放在一個特殊的棍子上滾動並烘烤,然後再滾動並烘烤4次。

以這種方式烘烤的車麩是新瀉縣的特色。

手工烤製的圓環創造了一種質地和味道,與其他材料和諧地融合在一起,即使經過長時間的烹飪也不會散開。

近年來,它被越來越多地用作肉類的替代品。

 

车麸 15张

车麸的制作方法是将面团放在一个特殊的棍子上滚动并烘烤,然后再滚动并烘烤4次。

以这种方式烘烤的车麸是新泻县的特色。

手工烤制的圆环创造了一种质地和味道,与其他材料和谐地融合在一起,即使经过长时间的烹饪也不会散开。

近年来,它被越来越多地用作肉类的替代品。

 


 

扇カット麩 100g

火の通りが早く食感が柔らかめの3回巻き車麩を1/4にカットしたもので、水に戻すと調理しやすい大きさになります。

1~2回で使い切れるお手軽パックです。

煮物や汁物の他、唐揚げやフライなどの揚げ物にしていただいてもおいしいです。

 

Cut Kurumafu 100g

Quick to cook and soft to the touch, this three-rolled Kurumafu is cut into 1/4 pieces.

This convenient pack can be used up in one or two batches.

It is good for simmered dishes, soups, and deep fried dishes.

 

剪切車麩100克

烹調速度快,質地柔軟,3次軋製的車麩被切成1/4。

這個包可以在1到2次內用完。

它不僅適用於煨製菜肴和湯,也適用於油炸。

 

剪切车麸100克

烹调速度快,质地柔软,3次轧制的车麸被切成1/4。

这个包可以在1到2次内用完。

它不仅适用于煨制菜肴和汤,也适用于油炸。

 


 

ぜに麩 21枚入り

切らずに輪のままお使い頂ける小型の3回巻き車麩です。小ぶりなので水に戻す時間が短く、便利さが重宝します。

すき焼きやおでんなどの鍋物、煮物、汁物などの料理にお使い下さい。

 

Zenifu 21 sheets

This is a small, three-rolled Kurumafu that can be used without cutting. Because it is small, it does not need to be soaked in water for long, so it is convenient.

Use for sukiyaki, oden and other nabe dishes, simmered dishes, soups and other dishes.

 

銭麩 21張

這是一個小的3次卷車麩,可以不用切割就可以使用。 因為它很小,方便在短時間內放回水中。

在壽喜燒、關東煮和其他火鍋菜肴、煨製菜肴、湯和其他菜肴中使用它。

 

銭麸 21张

这是一个小的3次卷车麸,可以不用切割就可以使用。 因为它很小,方便在短时间内放回水中。

在寿喜烧、关东煮和其他火锅菜肴、煨制菜肴、汤和其他菜肴中使用它。