魚沼の米 コシヒカリ

KOSHIHIKARI RICE from Uonuma

 

魚沼のコシヒカリはなぜ美味しいのでしょうか?

ポイント1 お米づくりに最適な気候

山間地の昼夜の大きな気温差が旨みのある米粒を育てます。

ポイント2 肥沃な大地

粘土質の土壌は米づくりに必要な養分を豊富に含んでいます。

ポイント3 豊富な雪解け水

山から湧き出た天然水に含まれるミネラル分がお米の味には重要です。

ポイント4 作り手の技術と情熱

生産者の日々の努力がお米の品質を向上させます。

気候、土、水そして生産者

魚沼は美味しいお米ができるすべての条件が絶妙に揃った地域なのです。

 

Why is Uonuma Koshihikari so delicious?

Point 1: The best climate for growing rice

The large difference in temperature between day and night in the mountainous area produces rice grains with a delicious flavor.

Point 2: Fertile soil

The clayey soil is rich in nutrients necessary for rice production.

Point 3: Abundant snowmelt water

The minerals contained in the natural water gushing from the mountains are important for the taste of the rice.

Point 4: The skill and passion of the growers

The daily efforts of the growers improve the quality of the rice.

Climate, soil, water, and growers.

This is because Uonuma is an area where all the conditions for producing delicious rice are perfectly aligned.

 

魚沼的越光為什麼好吃?

要點1 稻米生產的最佳氣候

山區白天和晚上之間的溫差很大,會長出可口的米粒。

要點2 沃土

粘土土壤富含水稻種植所需的養分。

要點3 融化水豐富

從山上流出的天然水中所含的礦物質對於米飯的味道很重要。

要點4 生產者的技巧和熱情

生產者的日常工作提高了稻米的質量。

氣候,土壤,水,生產者

這是因為魚沼是一個滿足所有美味米飯生產條件的地區。

 

鱼沼的越光为什么好吃?

要点1 稻米生产的最佳气候

山区白天和晚上之间的温差很大,会长出可口的米粒。

要点2 沃土

粘土土壤富含水稻种植所需的养分。

要点3 融化水丰富

从山上流出的天然水中所含的矿物质对于米饭的味道很重要。

要点4 生产者的技巧和热情

生产者的日常工作提高了稻米的质量。

气候,土壤,水,生产者

这是因为鱼沼是一个满足所有美味米饭生产条件的地区。

 

 

当店では3種類のコシヒカリをご用意しております。

①魚沼産の中でもより美味しい産地の「南魚沼産コシヒカリ」

②南魚沼産の中でもさらに美味しい産地の「塩沢産コシヒカリ」

③昔ながらの自然乾燥米で中魚沼十日町産の「天日干しコシヒカリ」

どれも自信をもってお勧めできる「うまいコシヒカリ」です。

お米を研ぐときから、釜を開けた時、茶碗によそう時、食べる時。

「あっ、これは普通の米とは違うな・・・」と、その時々でお分かり頂けることでしょう。冷めてもおいしく、粒はしっかりしているのにモチモチの食感。

特別なお米をぜひご賞味ください。

 

We offer three types of Koshihikari.

(1) “Minamiuonuma Koshihikari” which is one of the most delicious products produced in Uonuma.

(2) “Shiozawa Koshihikari” a more delicious rice produced in Minamiuonuma.

(3) “Sun-dried Koshihikari” produced in Tokamachi, Nakauonuma, which is a traditional naturally dried rice.

All of them are “good Koshihikari” that we can recommend with confidence.

It is the most famous and delicious rice in Japan.

 

我們提供三種類型的越光。

(1)魚沼最美味的產地“南魚沼的越光”

(2)南魚沼最美味的產地“鹽澤越光”

(3)中魚沼十日町的“曬乾越光”,配以傳統的自然稻米

所有這些都是我們可以放心推薦的“美味越光”。

它是日本最著名和最美味的大米。

 

我们提供三种类型的越光。

(1)鱼沼最美味的产地“南鱼沼的越光”

(2)南鱼沼最美味的产地“盐泽越光”

(3)中鱼沼十日町的“晒干越光”,配以传统的自然稻米

所有这些都是我们可以放心推荐的“美味越光”。

它是日本最著名和最美味的大米。

 


 

天日干し魚沼産コシヒカリ

「五ツ星お米マイスター」島田泰雄が厳選した米。

中魚沼十日町市の圃場で栽培した魚沼産コシヒカリを、昔ながらの手作業で天日乾燥したお米です。

お日様の光でしっくりと乾燥させたお米はすべての米粒が追熟され、香り、甘みとも強くもちもちした食感が増した抜群の味わいです。

これこそ自然と太陽の力が加わった極上コシヒカリです。

 

Sun-dried Uonuma Koshihikari

This rice is carefully selected by Yasuo Shimada, a five-star rice meister.

This rice is made from Uonuma Koshihikari rice grown in the rice fields of Tokamachi City, Nakauonuma, and dried in the sun by hand in the traditional way.

All the grains of the rice are ripened under the sun, and the rice has a great taste with a strong aroma and sweetness, and a glutinous texture.

This is the best Koshihikari rice that comes from the power of nature and the sun.

 

曬乾的魚沼的越光

島田康夫精心挑選的“五星級大米”大米。

傳統的做法是在中魚沼十日町市的稻田中種植的魚沼產越光越光。

在陽光下充分乾燥的米具有傑出的味道,其中所有米粒均已成熟,香氣和甜味都濃郁而耐嚼。

這是自然和太陽的力量最好的越光。

 

晒干的鱼沼的越光

岛田康夫精心挑选的“五星级大米”大米。

传统的做法是在中鱼沼十日町市的稻田中种植的鱼沼产越光越光。

在阳光下充分干燥的米具有杰出的味道,其中所有米粒均已成熟,香气和甜味都浓郁而耐嚼。

这是自然和太阳的力量最好的越光。

 


 

塩沢産コシヒカリ

「五ツ星お米マイスター」島田泰雄が厳選した米。

ブランド米南魚沼産コシヒカリの中でも一番おいしいと評されるのが、塩沢地域で栽培されるコシヒカリです。

「南魚沼塩沢産コシヒカリ」は粘り、香り、ツヤ、甘みのどれをとっても最高級で、冷めてもツヤがあり、もちもちした食感も損なわれません。

そんなお米本来の美味しさをぜひお召し上がり下さい。

 

Shiozawa Koshihikari

This rice is carefully selected by Yasuo Shimada, a “five-star rice meister”.

Koshihikari grown in Shiozawa is regarded as the best among the famous Minami Uonuma Koshihikari.

“Shiozawa Koshihikari” is the best in terms of stickiness, aroma, luster, and sweetness.

Please enjoy the original flavor of the rice.

 

鹽澤越光

島田康夫精心挑選的“五星級大米”大米。

在著名的南魚沼越光中,被認為是最美味的一種是鹽澤栽培的越光。

“鹽澤越光”具有最高的粘性,香氣,光澤和甜度,即使在冷卻時也有光澤,並且不會損害其耐嚼質地。

請享受米飯的原始味道。

 

盐泽越光

岛田康夫精心挑选的“五星级大米”大米。

在著名的南鱼沼越光中,被认为是最美味的一种是盐泽栽培的越光。

“盐泽越光”具有最高的粘性,香气,光泽和甜度,即使冷却也有光泽,并且不会损害其耐嚼质地。

请享受米饭的原始味道

 


 

南魚沼産コシヒカリ

生産者:南魚沼市荒井農園の米。

米づくり40年の生産者が、潤沢な雪解け水と八海山麓に広がる肥沃な土地の恵みを受けて栽培したお米です。

「南魚沼産コシヒカリ」は美味しいお米を決める食味ランキングで、常に最高評価を受け続けているブランド米です。

南魚沼産ならではの格別な旨み、香りと抜群の食感をぜひ味わって下さい。

 

Minamiuonuma Koshihikari

This rice is grown by Arai Farm in Minamiuonuma.

This rice is grown by a farmer who has been growing rice for 40 years, and is blessed with abundant natural water and fertile land.

“Minamiuonuma Koshihikari” is a brand of rice that has consistently received the highest rating in food quality rankings to determine the best rice.

Please enjoy the exceptional flavor, aroma, and texture that only Minamiuonuma rice can provide.

 

南魚沼的越光

南魚沼地區新井農場種植的水稻。

這種稻米是由已經種植稻米40年的生產者種植的,這些稻米得到了豐富的自然水和肥沃的土地的祝福。

“來自南魚沼的越光”是一種品牌米,在確定美味米的口味排名中一直受到最高評價。

請享受南魚沼特有的特殊口味,香氣和口感。

 

南鱼沼的越光

南鱼沼地区新井农场种植的水稻。

这种稻米是由已经种植稻米40年的生产者种植的,这些稻米得到了丰富的自然水和肥沃的土地的祝福。

“来自南鱼沼的越光”是一种品牌米,在确定美味米的口味排名中一直受到最高评价。

请享受南鱼沼特有的特殊口味,香气和口感。